Quant val la traducció jurada d’un títol universitari en català?

traducció del títol universitari

Quan demanes un pressupost de traducció jurada en català, pots obtenir diferents preus en funció del traductor o l’empresa amb qui contactis.

Naturalment, un altre factor que pot afectar el preu és el document en si. El teu títol té una o dues cares? Quantes paraules hi ha?

Perquè et facis una idea del preu, la traducció jurada d’un títol universitari del català a l’anglès et pot costar uns 45 euros + IVA.

Què inclou el pressupost de traducció jurada del títol?

Si demanes diversos pressupostos, tingues en compte si el preu que et donen inclou o no l’IVA (que és un 21 % addicional).

Pregunta també si inclou l’enviament d’una còpia digital (per correu electrònic) i una còpia en paper.

D’altra banda, l’enviament de la traducció original és per correu postal ordinari, triga diversos dies i no pots fer-ne el seguiment? O és un enviament urgent per missatger amb localitzador del paquet?

És important que facis totes aquestes preguntes a l’hora de demanar un pressupost. I recorda’t d’enviar el document original escanejat perquè el preu sigui exacte i no hi hagi sorpreses.

El títol universitari està en dos idiomes: això afecta el preu?

Molts títols universitaris emesos a Catalunya són bilingües; és a dir, inclouen el mateix text en català i en castellà. Això no afecta el preu. Simplement has d’escollir si vols que faci la traducció un traductor jurat del català o del castellà. Totes dues tenen la mateixa validesa oficial.

Vols saber un preu exacte i les condicions de la traducció jurada del teu títol? Envia’m el document escanejat o una foto nítida per correu i rebràs una resposta al més aviat possible.

Marc Calvera

Gestor de proyectos de traducción en NM Translations.