Núria Masdeu

Tota una vida dedicada a les llengües

Hola! Soc la Núria

Potser ja ens coneixem, sense saber-ho. Quan el mòbil t’envia una notificació en català, quan mires una pel·lícula doblada o quan llegeixes un conte infantil en català als teus fills, darrere hi ha la feina de traductors com jo. La meva missió és aportar un toc genuí als textos que tradueixo perquè siguin tan interessants o més que en la llengua original, i que el lector català s’hi submergeixi sense notar la meva presència.

anys d'experiència

clients satisfets

projectes

milions de paraules

Traductora professional al català

Llicenciatura en Traducció i Interpretació al català: especialització en tres llengües estrangeres (anglès, alemany i francès)

Títol oficial de traductora jurada de català anglès i viceversa

Màster en Tadumàtica (tecnologies de la traducció, localització web i de programari, i gestió de projectes)

Membre de l’Associació Professional de Traductors i Intèrprets de Catalunya (APTIC) i de l’associació nord-americana de traductors (American Translators Association, ATA)

“El que vull aconseguir és, per mitjà del poder de la paraula escrita, fer-te escoltar, fer-te sentir i, sobretot, fer-te veure.”

Joseph Conrad

La meva missió

El meu objectiu és apropar els textos escrits en altres llengües al lector català, que té uns gustos, uns costums i unes preferències molt diferents del lector estranger.

M’agrada traduir i m’agrada aportar el meu granet de sorra en la difusió de la llengua, la cultura i el coneixement

Parlem dels teus textos

Contacte

Política

7 + 13 =